המרכיבים ל10 מנות/ תבנית אינגלישקייק באורך 30 ס"מ:
- 30 גרם חמאת תנובה
- 1 בצל גדול קצוץ
- 1/2 ק"ג ברוקולי - חתוך לפרחים
- 1 גביע קוטג’ תנובה
- 250 גרם גבינת תנובה 5%
- 75 גרם גבינת קולאז’ מסוג קצ’קבל
- 75 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגוררת
- צרור עירית קצוצה
- 2 כפות קמח
- 3 ביצים
- מלח
- פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
ממיסים חמאה במחבת על אש קטנה, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות.
-
03.
מבשלים את הברוקולי למשך 2 דקות במים רותחים ומסננים.
טיימר מופעל
-
04.
מוסיפים את הברוקלי למחבת ומטגנים כ- 3 דקות. מעבירים לקערה.
טיימר מופעל
-
05.
מגררים את גבינת הקצ’קבל, מוסיפים את יתר הגבינות ועירית קצוצה ומערבבים יחד עם הברוקולי.
-
06.
מוסיפים את הקמח והביצים אל תוך תערובת הגבינות ומערבבים היטב, מתבלים במלח ופלפל.
-
07.
משמנים תבנית אפייה, ויוצקים את התערובת לתבנית.
-
08.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 40 דקות או עד להזהבת המאפה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים