עוגת תפוחים הפוכה
עוגת תפוחים מקורמלים הפוכה ומושלמת
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
- 6 תפוחים קלופים
- 1כוס סוכר
- 1כוס קמח
- 1 אבקת אפיה
- 3 כפות שמן
- קינמון לפי הטעם
- 3 ביצים
- 200 גרם אגוזים למי שאוהב
הוראות הכנה:
-
01.
קולפים את התפוחים, חותכים לרבעים ואח"כ לפרוסות דקות. שמים בקערה נפרדת את התפוחים עם 2 כפות סוכר אגוזים וקינמון, מערבבים ומניחים בצד.
-
02.
את הקמח, אבקת האפיה, הסוכר, ביצים והשמן מערבבים בנפרד.
-
03.
מסדרים בתבנית את התפוחים ומעל התפוחים שופכים את הבצק, הבצק צריך להיות בצבע צהוב ולא סמיך מדי. אופים במשך שעה ב-160 מעלות.
-
04.
הופכים את התבנית על המגש, כאשר התפוחים צריכים להיות מלמעלה. מצננים מעט.
הכנת? כאן מדרגים