עוגת תפוחים הפוכה – מתכון לעוגת תפוחים | השף הלבן

עוגת תפוחים הפוכה

עוגת תפוחים מקורמלים הפוכה ומושלמת

מאת: שירלי אגמי גניש
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת תפוחים הפוכה

המרכיבים ל8 מנות:

  • 6 תפוחים קלופים
  • 1כוס סוכר
  • 1כוס קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • 3 כפות שמן
  • קינמון לפי הטעם
  • 3 ביצים
  • 200 גרם אגוזים למי שאוהב

הוראות הכנה:

  • 01.

    קולפים את התפוחים, חותכים לרבעים ואח"כ לפרוסות דקות. שמים בקערה נפרדת את התפוחים עם 2 כפות סוכר אגוזים וקינמון, מערבבים ומניחים בצד.

  • 02.

    את הקמח, אבקת האפיה, הסוכר, ביצים והשמן מערבבים בנפרד.

  • 03.

    מסדרים בתבנית את התפוחים ומעל התפוחים שופכים את הבצק, הבצק צריך להיות בצבע צהוב ולא סמיך מדי. אופים במשך שעה ב-160 מעלות.

  • 04.

     הופכים את התבנית על המגש, כאשר התפוחים צריכים להיות מלמעלה. מצננים מעט.  

הכנת? כאן מדרגים
(265)