לביבות תרד וגבינות
לביבות אחרות לחנוכה או אפילו מתכון לשבועות. קבלו לביבות חלביות נהדרות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות

המרכיבים ל 20 מנות:
- 1 שקית עלי תרד מוקפאים
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל גדול, קלוף וקצוץ גס
- 2 ביצים
- 1/3 כוס פירורי לחם
- 150 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן" קשה, מגוררת
- 125 גרם (1/2 קובייה) גבינת פטה, מפוררת גס
- מלח
להגשה:
- 1 גביע שמנת חמוצה
- פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית - גבוהה, מוסיפים שמן, תרד ובצל ומאדים כ-10 דקות תוך כדי בחישה עד הזהבת הבצל, מעבירים לקערה ומצננים.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים ביצים, פירורי לחם, גבינות, מלח ופלפל ומערבבים.
-
03.
מחממים מחבת על להבה בינונית עם שמן בגובה 1/2 ס"מ. יוצרים לביבות פחוסות, מטגנים משני הצדדים עד הזהבה ומעבירים לנייר סופג.
-
04.
מגישים חם עם שמנת חמוצה.
הכנת? כאן מדרגים