מתכון לביבות תרד וגבינות | השף הלבן

לביבות תרד וגבינות

לביבות אחרות לחנוכה או אפילו מתכון לשבועות. קבלו לביבות חלביות נהדרות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
לביבות תרד וגבינות

המרכיבים ל 20 מנות:

  • 1 שקית עלי תרד מוקפאים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל גדול, קלוף וקצוץ גס
  • 2 ביצים
  • 1/3 כוס פירורי לחם
  • 150 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן" קשה, מגוררת
  • 125 גרם (1/2 קובייה) גבינת פטה, מפוררת גס
  • מלח
להגשה:
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית - גבוהה, מוסיפים שמן, תרד ובצל ומאדים כ-10 דקות תוך כדי בחישה עד הזהבת הבצל, מעבירים לקערה ומצננים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    מוסיפים ביצים, פירורי לחם, גבינות, מלח ופלפל ומערבבים.

  • 03.

    מחממים מחבת על להבה בינונית עם שמן בגובה 1/2 ס"מ. יוצרים לביבות פחוסות, מטגנים משני הצדדים עד הזהבה ומעבירים לנייר סופג.

  • 04.

    מגישים חם עם שמנת חמוצה.

הכנת? כאן מדרגים
(159)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.