גלידת מלון
גלידת פירות בהכנה ביתית, מתכון מתוק ולא משמין
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 7 מנות:
- 1מלון בינוני
- 75 גרם סוכר
- 2 חלמונים
- 200 מ"ל חלב
- 150 מ"ל שמנת לקצפת
- 1 כף מיץ לימון
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את החלמונים, את החלב ואת הסוכר ומחממים אותם על אש בינונית עד לקבלת קרם סמיך כמו תערובת לפנקייק. מצננים.
-
02.
מנקים את המלון מקליפה ומגרעינים, חותכים אותו לקוביות והופכים אותו לעיסה עדינה בבלנדר. מוסיפים כף מיץ לימון.
-
03.
מקציפים את השמנת ומערבבים אותה עם עיסת המלון ועם הקרם.מכניסים למקפיא. טיפ: כל 2-3 שעות מוציאים את הגלידה מהמקפיא ומערבבים בעזרת מיקסר. נקבל גלידה הומוגנית, קרמית יותר וללא חתיכות קרח.
-
04.
להגשה: ניתן לקשט בחתיכות פיסטוק או אגוזי מלך.
הכנת? כאן מדרגים