מתכון לביבות תפוחי אדמה ותירס | השף הלבן

לביבות תפוחי אדמה ותירס

הגולשת שושי אקרשטיין משתפת אותנו במתכון ללביבות החנוכה שנחטפות ממנה ברגע

מאת: שושי אקשטיין
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות תפוחי אדמה ותירס

המרכיבים ל המון:

  • תפוחי אדמה
  • שימורי תירס
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 5 ביצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים בפומפיה או במקצץ ירקות לפסים דקיקים ביותר.

  • 02.

    מוסיפים את שימורי התירס ללא הנוזלים.

  • 03.

    מוסיפים ביצים לפי הצורך (זאת אומרת לפי כמות תפוחי האדמה והתירס).

  • 04.

    מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים הכל לעיסה.

  • 05.

    מטגנים במעט שמן משני הצדדים עד להזהבה.

הכנת? כאן מדרגים
(119)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.