פשטידת יוגורט עם תפוחי אדמה ופטריות – פשוט ממכרת | השף הלבן

פשטידת יוגורט עם תפוחי אדמה ופטריות

פשטידה בריאה ומזינה מלאה בכל טוב: תפוחי אדמה, פטריות, בצל, גבינה ועוד

מאת: סמדר זיגזג
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת יוגורט עם תפוחי אדמה ופטריות

המרכיבים ל8 מנות:

  • 200 מ"ל יוגורט BIO 1.5% תנובה למזיגה
  • 4 תפוחי אדמה מבושלים חצי בישול
  • 4 ביצים
  • 3 בצלים בינוניים
  • 1 קופסה של פטריות שמפיניון חתוכות
  • 2 כפות קמח
  • מלח לפי הטעם
  • מעט גבינה צהובה עמק מגוררת
  • פלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מדליקים תנור לחום של 170 מעלות.חותכים את הבצלים לרצועות ומטגנים במעט שמן עד להזהבה.

  • 02.

    מוסיפים למחבת את הפטריות, מטגנים מעט ומורידים מהאש.

  • 03.

    מגרדים את תפוחי האדמה לקערה, מוסיפים לקערה את הבצל והפטריות, הביצים, היוגורט, מלח והפלפל (לפי הטעם) ומערבבים.

  • 04.

    לתבנית משומנת מרובעת שופכים את התערובת, מפזרים מעט גבינה צהובה מגוררת,ואופים במשך שעה עד הפשטידה מזהיבה.

הכנת? כאן מדרגים
(435)