פשטידת יוגורט עם תפוחי אדמה ופטריות – פשוט ממכרת | השף הלבן

פשטידת יוגורט עם תפוחי אדמה ופטריות

פשטידה בריאה ומזינה מלאה בכל טוב: תפוחי אדמה, פטריות, בצל, גבינה ועוד

מאת: סמדר זיגזג
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת יוגורט עם תפוחי אדמה ופטריות

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 200 מ"ל יוגורט BIO 1.5% תנובה למזיגה
  • 4 תפוחי אדמה מבושלים חצי בישול
  • 4 ביצים
  • 3 בצלים בינוניים
  • 1 קופסה של פטריות שמפיניון חתוכות
  • 2 כפות קמח
  • מלח לפי הטעם
  • מעט גבינה צהובה עמק מגוררת
  • פלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מדליקים תנור לחום של 170 מעלות.חותכים את הבצלים לרצועות ומטגנים במעט שמן עד להזהבה.

  • 02.

    מוסיפים למחבת את הפטריות, מטגנים מעט ומורידים מהאש.

  • 03.

    מגרדים את תפוחי האדמה לקערה, מוסיפים לקערה את הבצל והפטריות, הביצים, היוגורט, מלח והפלפל (לפי הטעם) ומערבבים.

  • 04.

    לתבנית משומנת מרובעת שופכים את התערובת, מפזרים מעט גבינה צהובה מגוררת,ואופים במשך שעה עד הפשטידה מזהיבה.

הכנת? כאן מדרגים
(435)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.