פשטידת יוגורט עם תפוחי אדמה ופטריות
פשטידה בריאה ומזינה מלאה בכל טוב: תפוחי אדמה, פטריות, בצל, גבינה ועוד
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
- 200 מ"ל יוגורט BIO 1.5% תנובה למזיגה
- 4 תפוחי אדמה מבושלים חצי בישול
- 4 ביצים
- 3 בצלים בינוניים
- 1 קופסה של פטריות שמפיניון חתוכות
- 2 כפות קמח
- מלח לפי הטעם
- מעט גבינה צהובה עמק מגוררת
- פלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
מדליקים תנור לחום של 170 מעלות.חותכים את הבצלים לרצועות ומטגנים במעט שמן עד להזהבה.
-
02.
מוסיפים למחבת את הפטריות, מטגנים מעט ומורידים מהאש.
-
03.
מגרדים את תפוחי האדמה לקערה, מוסיפים לקערה את הבצל והפטריות, הביצים, היוגורט, מלח והפלפל (לפי הטעם) ומערבבים.
-
04.
לתבנית משומנת מרובעת שופכים את התערובת, מפזרים מעט גבינה צהובה מגוררת,ואופים במשך שעה עד הפשטידה מזהיבה.
הכנת? כאן מדרגים