רולדה לפסח
רולדת חג מפנקת במילוי קרמי עם הפתעות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 8 מנות:
לבצק:
- 5 חלבונים
- 120 גרם אבקת סוכר (1 כוס)
- 1 כפית חומץ
- 2 כפיות תמצית וניל
- 2 כפיות קורנפלור
- 1/2 כוס קוקוס
למלית:
- 250 גרם גבינת מסקרפונה קולקשן - או גבינת שמנת אחרת (רצוי מסקרפונה קולקשן)
- 1 שמנת מתוקה
- 2 כפות סוכר
- 1 כף תמצית וניל
- כוס פרי - תות או דובדבנים או כל פרי אחר – אפשר גם ללא פירות- אפשר גם אגוזים קצוצים גס או פצפוצי שוקולד
הוראות הכנה:
-
01.
לבצק: להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב כ-5 דקות. מוסיפים את יתר חומרי הרולדה ולערבב בזהירות, יוצקים על תבנית מרופדת בנייר אלומיניום משומן קלות ואופים במשך 15- 18 דקות בלבד. מצננים.
טיימר מופעל
-
02.
להכנת המלית: מקציפיםשמנת מתוקה וסוכר. בנפרד, טורפים קלות גבינה ותמצית וניל ומערבבים יחד עם השמנת המתוקה בזהירות.
-
03.
הרכבה: מורחים את המלית על הרולדה, מפזרים מעל את הפרי או האגוזים ומגלגלים בזהירות. מפזרים אבקת סוכר ומקשטים בפרי שמילאנו או באגוזים.
הכנת? כאן מדרגים