פטיפורי שוקולד קורנפלקס
חטיפים קטנטנים וקראנצ'יים של שוקולד וקורנפלקס שכיף לזלול. ראו הוזהרתם – שטועמים אותם, אי אפשר להפסיק

המרכיבים ל 25:
- מעדן קרלו וניל
- שמנת להקצפה של השף הלבן
- 2.5 כוסות קורנפלקס
- רשות - 2 כפות ליקר תפוזים
- 250 גרם שוקולד מריר
- 1 כף חלב
- חמאה
- חצי כוס סוכר
- 3 כפיות קקאו
הוראות הכנה:
- 
								01.
								שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בסיר קטן. מוסיפים חצי כוס סוכר, 3 כפיות קקאו וכף חלב. מחממים על אש קטנה ובוחשים כל הזמן. 
- 
								02.
								לאחר קבלת רוטב שוקולד מוסיפים שמנת להקצפה ומעדן קרלו וניל וממשיכים לערבב. 
- 
								03.
								מוסיפים 100 גרם חמאה בקוביות ובוחשים עד שהחמה מומסת. מי שרוצה יכול להוסיף 2 כפות ליקר תפוזים, אך לא חובה. 
- 
								04.
								את הקורנפלקס שבחרנו שמים בקערה גדולה (ניתן לקחת כל קורנפלקס רגיל וגם שוקולד). 
- 
								05.
								לאחר כמה דקות שרוטב השוקולד התקרר טיפה, שופכים את תכולת הסיר לתוך קערת הקורנפלקס ומערבבים. 
- 
								06.
								שמים עם כף בתבנית פטיפורים ולמקרר לחצי שעה לפחות, עד שמתקשה. התוצאה: חטיף הדומה לכדורי שוקולד עם קורנפלקס. 
 
									

