מתכון פסטה שמנת ועגבניות | השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת ועגבניות

פסטה ברוטב אדמדם קרמי, מתכון בעשר דקות

מאת: ירדן טליאס
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב שמנת עגבניות

המרכיבים ל5 מנות:

  • חבילת פסטה (עדיף צדפים)
  • חבילת שמנת מתוקה לאפייה
  • 2 עגבניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים מים עד שהם מבעבעים בתוך סיר ומכניסים לתוכם את הפסטה עד שהם מוכנות.

  • 02.

    בו בזמן לוקחים סיר קטן ושופכים לתוכו את השמנת גם התבלינים. משאירים קצת על האש ותוך כדי שזה נקרם חותכים עגבניות לקוביות קטנות.

  • 03.

    מכניסים את העגבניות לסיר של הרוטב וממתינים עד שהרוטב נקרם והעגבניות מתרככות.

  • 04.

    מוציאים את הפסטה, מנקים אותה מהעמילן במים קרים ומוסיפים את הרוטב.

הכנת? כאן מדרגים
(157)