מתכון כנאפה מלוחה עם גבינת פטה כבשים | השף הלבן

כנאפה מלוחה עם גבינת פטה כבשים

הכנאפה היפואי בגירסה מלוחה עם גבינת פטה כבשים. מתאים לאירוח ולנשנוש מתוק, ארוחה קלה , להגשה עם סלט ירוקים בצד

מאת: תמיר גיל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כנאפה מלוחה עם גבינת פטה כבשים

המרכיבים ל 8 מנות:

  • חצי קילו אטריות קדאיף, להשגה בחנויות ממתקים מזרחיים או מעדניות מתמחות.
  • 500 גרם פטה כבשים
  • 100 גרם צנובר קלוי קלות
  • זעתר טרי
  • 50 גרם חמאת תנובה

הוראות הכנה:

  • 01.

     מערבבים בקערה גבינה עם זעטר וצנוברים, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.

  • 02.

    גוזרים את שערות הקדאיף, לרצועות עד 10 ס"מ , לשים את השערות עם החמאה המומסת כך שיספגו באופן אחיד את החמאה.

  • 03.

    מפזרים במחבת קדאיף עד לעובי 1 ס"מ, מפזרים גבינה ומעל עוד שכבת קדאיף כך שתכסה את כל הגבינה. מטגנים במחבת כ 2-3 דקות בלבד והופכים בזהירות את הקדאיף במחבת לצידו השני ( עם צלחת ) לטיגון קצר עד ששערות הקאיף מוזהבות קלות. 

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(158)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.