פטריות פורטובלו במילוי גבינה - מתכון קליל וטעים | השף הלבן

פטריות פורטובלו במילוי גבינה

מתכוני נשנושים קלים למנות ראשונות או כחטיפים, כמו מקלות גבינה, אנטיפסטי ועוד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטריות פורטובלו במילוי גבינה

המרכיבים ל 6 סועדים:

  • 2 חב' פטריות פורטובלו
  • 1 חב' גבינה קשקבל מגורדת (ניתן לבחור כל גבינה קשה אחרת)
  • גבינה מלוחה רכה
  • 3 כפות צ'ילי מתוק/חריף (לפי העדפה)
  • עשבי תיבול (לפי בחירה והטעם)
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • שום (לפי הטעם)
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה מוסיפים את השום, רוטב הצ'ילי והטריאקי, עשבי התיבול והמלח לעוד כ- 3 דקות לערך.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    מוסיפים את הפטריות הפורטובלו (ללא הרגל שלהן) שלמות לחצי דקה בלבד ומורידים מהאש.

  • 03.

    בקערה נפרדת שמים את 2 סוגי הגבינות ומערבבים את הבצל המטוגן יחד.

  • 04.

    לאחר קבלת בלילה אחידה ממלאים את הפטריות עם כפית ומכניסים לתנור שחומם מראש (200 מעלות) בין 7-10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(141)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.