ספגטי בולונז – בעל טעם עשיר שיגרום לכם ללקק את האצבעות | השף הלבן

ספגטי בולונז

ספגטי בולונז, קל, טעים ומהיר להכנה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספגטי בולונז

המרכיבים ל4 מנות/ סיר בינוני:

  • 0.5 ק"ג בשר בקר טחון
  • חצי חבילת ספגטי (גודל 3,5 או 7 עפ"י העדפה)
  • 1 בצל גדול
  • 2 קופסאות קטנות של עגבניות מרוסקות
  • 4 שיני שום
  • 1 כף שטוחה אבקת מרק עוף
  • 1 כף אורגנו
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את השמן בסיר בינוני.

  • 02.

    מקצצים את הבצל וזורקים אותו לסיר לאחר שהשמן חם.

  • 03.

    מטגנים מעט עד שמזהיב ולאחר מכן מוסיפים את הבשר.

  • 04.

    מערבבים מדי פעם את הבשר עם הבצל עד שהוא מקבל צבע אפרפר.

  • 05.

    מוסיפים את תכולת שתי קופסאות רסק העגבניות לבשר. את הקופסאות הריקות של הרסק ממלאים במים רותחים, מערבבים קצת עם כפית ושופכים את התכולה לסיר.

  • 06.

    ממשיכים לערבב את הבשר על אש גבוהה.

  • 07.

    מוסיפים תבלינים:שום כשהוא כתושכפית פלפל (עפ"י הטעם)שתיים או שלוש כפיות מלח (עפ"י הטעם)אבקת מרק עוף.

  • 08.

    ממשיכים לערבב עד שרותח.

  • 09.

    מורידים לאש קטנה, סוגרים את הסיר עם מכסה ומערבבים מדי כמה דקות, למשך רבע שעה.

  • 10.

    בסיר נפרד מכינים את הפסטה עפ"י ההוראות שעל האריזה.בסיום מסננים ושוטפים.

  • 11.

    לקראת הסוף מוסיפים את האורגנו לבשר ומערבבים עוד כ 2-3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(1670)