מתכון בצק פילו ממולא בגבינות ותרד | השף הלבן

בצק פילו ממולא בגבינות ותרד

מאפה בצק טעים שמתאים לארוחה חלבית

מאת: שחר הראל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בצק פילו ממולא בגבינות ותרד

המרכיבים ל 5 מנות:

  • כף פירורי לחם
  • שמן זית או חמאה "תנובה" מומסת להברשה
  • מעט מלח
  • מעט אגוז מוסקט
  • תבלינים נוספים שאוהבים, כמו טימין
  • דפי בצק פילו "מעדנות", מופשרים לפי ההוראות על האריזה.
  • גבינות קשות גבע/מלוחות "פיראוס" - איזה שאוהבים,אפשר אפילו שאריות
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את הגבינות והתבלינים בקערה.

  • 02.

    פותחים עלה פילו, מברישים בשמן זית או חמאה מומסת, עליו פורסים עלה נוסף ומברישים גם אותו. מפזרים פירורי לחם ועליהם את המילוי.

  • 03.

    מגלגלים לרולדה (סוגרים בקצוות, שלא יברח המילוי). אם בוחרים לאפות מורחים מלמעלה שמן זית/חמאה ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות עד שמזהיב.  

הכנת? כאן מדרגים
(301)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.