עוגת שוקולד לפסח מ-5 מרכיבים
עוגת שוקולד שהתחילה בחג הפסח תפסה מקום של כבוד בכל ימות השנה, מירית מפנקת אותנו עם המתכון
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10 מנות:
- 450 גרם שוקולד מריר
- 150 גרם חמאה
- 3/4 כוס סוכר
- 3/4 כוס שמנת מתוקה
- 6 ביצים מופרדות
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים את השוקולד והחמאה בכלי מעל סיר מים שמונח על האש ( אמבטית מרי) ומוסיפים את השמנת. לאחר שמתקרר מעט מוסיפים את החלמונים (זהירות שלא תהיה חביתה!!!)
-
02.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקבלת קצף יציב
-
03.
מוסיפים את בלילת השוקולד לקצף הביצים ומערבבים בתנועות מעטפת עד קבלת בלילה יציבה אחידה.
-
04.
מכניסים לתבנית עגולה (קוטר 26) לטמפ של ~175 מעלות צלזיוס לכ-40 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים