מתכון פסטה ברוטב שמנת ואבוקדו | השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת ואבוקדו

פסטה מיוחדת עם שמנת מתוקה, פטריות ואבוקדו

מאת: יוסי דגן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב שמנת ואבוקדו

המרכיבים ל מנות 4:

  • פסטה פנה
  • אבוקדו גדול
  • שמנת השף הלבן
  • פטריות שמפניון טריות
  • שום
  • מעט אגוז מוסקט
  • שמן זית
  • גבינת מוצרלה של קולקשן
  • גבינת פרמז'ן של תנובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממלאים מים בסיר עם מלח ושמן זית ומרתיחים את הפסטה כ-6 דקות.

    טיימר מופעל
    00:06:00
  • 02.

    במקביל שמים מעט שמן זית בווק ואת השום הקצוץ ומקפיצים.

  • 03.

    לאחר מכן מוסיפים את הפטריות ואת האבוקדו ומקפיצים במשך שתי דקות.

  • 04.

    מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.

  • 05.

    מסננים את הפסטה אל דנטה ומוסיפים לווק כך שהשמנת תכסה את הפסטה.

  • 06.

    השמנת מקבלת צבע ירקרק וכן גם הפסטה. ממתינים לצמצום הרוטב, מוסיפים מעט מוסקט, פלפל גרוס ומלח.

  • 07.

    מגישים עם גבינת מוצרלה ופרמיזן מלמעלה.

הכנת? כאן מדרגים
(60)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.