לזניה גבינות ועגבניות
מאכל קלאסי איטלקי שיתקבל בברכה בכל ארוחה חלבית ובאירועים על בסיס חלבי
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 8 מנות תבניות פאי בקוטר 26 ס"מ:
- חבילת עלי לזניה
- קופסאת שימורים של עגבניות מקולפות
- 1 שן שום
- כף בזיליקום
- מיכל גבינת נפוליאון(אפשר במקום קוטג')
- 200 גרם גבינת חמד חתוכה לקוביות
- 1/2 מיכל שמנת מתוקה
- מלח לפי טעם
- פלפל לפי הטעם
- 200 גרם גבינה צהובה מפוררת
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בקערה את כל החומרים יחד, למעט הגבינה הצהובה.
-
02.
מסדרים בתבנית שכבה של עלים (לא חייב בבישול) ומעליה יוצקים מהתערובת שכבה אחידה, אח"כ מסדרים שכבה של עלים ושכבה של תערובת ושוב שכבה של עלים.
-
03.
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך ארבעים דקות.
-
04.
מסירים את נייר הכסף מפזרים את הגבינה הצהובה ונותנים לזה עוד 10 ד' עד שהגבינה מבעבעת.
הכנת? כאן מדרגים