מתכון קורנפלקס מצופה שוקולד | השף הלבן

קורנפלקס מצופה שוקולד

חטיף אהוב וקל להכנה לכל השפחה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קורנפלקס מצופה שוקולד

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות אבקת קקאו ממותקת
  • 2כפות חמאת בוטנים
  • 300 גרם קורנפלקס
  • 3/4 כוס מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    שמים במחבת את הדבש, אבקת הקקאו הממותקת ואת חמאת הבוטנים

  • 03.

    מערבבים ומוסיפים את המים בהדרגה. לאחר שהתערובת מתחממת והדבש והחמאה מתחילים להתרכך מוסיפים את הקורנפלקס ומערבבים.

  • 04.

    לאחר 1 דקה מורידים מהאש ומחלקים את התערובת לתבניות נייר קטנות.

  • 05.

    מכניסים למקפיא לשעתיים והקורנפלקס מצופה מוכן.

הכנת? כאן מדרגים
(100)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.