מתכון בראוניז שוקולד פאדג׳ | השף הלבן

בראוניז שוקולד פאדג׳

ריבועי בראוניז שוקולד פאדג׳ נימוחים

מאת: ליאור ארד
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
בראוניז שוקולד פאדג׳

המרכיבים ל12 מנות/ תבנית מרובעת 33x20:

מרכיבים:
  • 250 גרם שוקולד מריר 60%
  • 200 גרם חמאת תנובה
  • 4 ביצים בטמפ' החדר
  • 1/4 1 כוסות סוכר
  • 60 גרם קקאו
  • 1/2 כוס קמח תפוחי אדמה
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1/2 כפית מלח
  • 100 גרם שוקולד לבן קצוץ גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים יחד שוקולד וחמאה

  • 02.

    במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מאיטים את המיקסר למהירות הנמוכה ומוסיפים את השוקולד לביצים 

  • 04.

    מנפים מעל הבלילה קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כחצי דקה

  • 05.

    שוברים את שוקולד הלבן לחתיכות קטנות, מערבבים פנימה לתערובת ויוצקים לתבנית מרובעת בגודל 33x23 מרופדת בנייר אפייה

  • 06.

    אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 07.

    מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים  

הכנת? כאן מדרגים
(69)