בראוניז שוקולד פאדג׳
ריבועי בראוניז שוקולד פאדג׳ נימוחים
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנות/ תבנית מרובעת 33x20:
מרכיבים:
- 250 גרם שוקולד מריר 60%
- 200 גרם חמאת תנובה
- 4 ביצים בטמפ' החדר
- 1/4 1 כוסות סוכר
- 60 גרם קקאו
- 1/2 כוס קמח תפוחי אדמה
- 1/2 כוס קורנפלור
- 1/2 כפית מלח
- 100 גרם שוקולד לבן קצוץ גס
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים יחד שוקולד וחמאה
-
02.
במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות
טיימר מופעל
-
03.
מאיטים את המיקסר למהירות הנמוכה ומוסיפים את השוקולד לביצים
-
04.
מנפים מעל הבלילה קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כחצי דקה
-
05.
שוברים את שוקולד הלבן לחתיכות קטנות, מערבבים פנימה לתערובת ויוצקים לתבנית מרובעת בגודל 33x23 מרופדת בנייר אפייה
-
06.
אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך
טיימר מופעל
-
07.
מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים
הכנת? כאן מדרגים