כרובית וחציל צלויים
מנת אנטי פסטי קלאסית וקלה להכנה: כרובית וחציל צלויים על האש בתיבול עדין של מלח, פלפל, עשבי תיבול ושמן זית. למנה המושלמת תוכלו להוסיף פתיתי גבינה צהובה מעל

המרכיבים ל 4 מנות:
- 1 כרובית בינונית לבנה ונקיה
- 1 חציל בינוני טרי
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- 1 כף עלי טימין טרי
- שמן זית
- עלה דפנה
- פטרוזיליה קצוצה
- 1/3 כוס כוסברה קצוצה
- פתיתי גבינה לפיצה מסדרת השף הלבן של תנובה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את התנור מראש ל-200 מעלות.
-
02.
חותכים את הכרובית לפרחים בינוניים.
-
03.
את החציל קולפים בקולפן וחותכים לקוביות בינוניות.
-
04.
מערבבים את החציל עם הכרובית ומתבלים ב-2 קורט מלח גס, קורט פלפל שחור גרוס, הטימין הטרי, 3 כפות שמן זית, עלה הדפנה והכוסברה.
-
05.
מעבירים לתבנית וצולים בתנור מכוסה 25 דקות ומערבבים קלות.
טיימר מופעל
-
06.
מפזרים בנדיבות מפתיתי הגבינה מעל הירקות וצולים עוד 5 דקת ללא כיסוי - אין צורך לרכך מידי את הירקות- עליהם להיות בעלי צורה יציבה ובעלי מרקם קשה מעט.
-
07.
מפזרים מהפטרוזיליה מעל ומגישים חם.