כרובית וחציל צלויים
מנת אנטי פסטי קלאסית וקלה להכנה: כרובית וחציל צלויים על האש בתיבול עדין של מלח, פלפל, עשבי תיבול ושמן זית. למנה המושלמת תוכלו להוסיף פתיתי גבינה צהובה מעל
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 כרובית בינונית לבנה ונקיה
- 1 חציל בינוני טרי
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- 1 כף עלי טימין טרי
- שמן זית
- עלה דפנה
- פטרוזיליה קצוצה
- 1/3 כוס כוסברה קצוצה
- פתיתי גבינה לפיצה מסדרת השף הלבן של תנובה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את התנור מראש ל-200 מעלות.
-
02.
חותכים את הכרובית לפרחים בינוניים.
-
03.
את החציל קולפים בקולפן וחותכים לקוביות בינוניות.
-
04.
מערבבים את החציל עם הכרובית ומתבלים ב-2 קורט מלח גס, קורט פלפל שחור גרוס, הטימין הטרי, 3 כפות שמן זית, עלה הדפנה והכוסברה.
-
05.
מעבירים לתבנית וצולים בתנור מכוסה 25 דקות ומערבבים קלות.
טיימר מופעל
-
06.
מפזרים בנדיבות מפתיתי הגבינה מעל הירקות וצולים עוד 5 דקת ללא כיסוי - אין צורך לרכך מידי את הירקות- עליהם להיות בעלי צורה יציבה ובעלי מרקם קשה מעט.
-
07.
מפזרים מהפטרוזיליה מעל ומגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים