לביבות תפוחי עץ
לביבות תפוחי עץ, שמנת וצימוקים, מנה אחרונה מתוקה וקלה להכנה לכל עת
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל20 לביבות גדולות:
- 4 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 גביע שמנת חמוצה
- 3 כוסות קמח תופח
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1/2 כפית קינמון
- 5-6 תפוחי עץ מזן גרנד סמית
- 1/2 כוס צימוקים שחורים שהושרו שעה במים רותחים ונסחטו
הוראות הכנה:
-
01.
מערבביםאת כל החומרים בקערה מלבד התפוחים. את התפוחים המגוררים סוחטים היטב ומוסיפים לקערה. משאירים בצד למשך 20 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
מחממיםמחבת טפלון עם מעט שמן ובעזרת שתי כפות יוצרים לביבות במחבת (הלביבות תופחות מאוד בזמן הטיגון על כן עדיף ליצור לביבות דקות), מטגנים את שני הצדדים עד להזהבה.
-
03.
מעביריםלצלחת עם נייר סופג.
-
04.
מצפיםעם סוכר וקינמון ומגישים. ניתן להגישעם סירופ מייפל או סילאן.
הכנת? כאן מדרגים