טבעות פילה מדומה ממולאות בצל
טבעות פילה כמנה עיקרית טעימה לארוחה בשרית
בשרי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
- נתח פילה מדומה "אדום אדום"
- 1 ק"ג בצל פרוס
- 100 גרם מרגרינה עם מלח
- 3 כפות סוכר חום
- 1 כפית כמון, רצוי שלם
- 1/2 כוס חומץ בן יין אדום
- 2 כוסות יין אדום יבש
- מלח
- פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים את הבשר לטבעות עבות מאוד, 6 סנטימטר בערך, מערבבים את היין עם החומץ,הסוכר והכמון ומשרים את הבשר בתערובת למספר שעות במקרר.
-
02.
מטגנים את הבצל במרגרינה על אש גבוהה, אגב ערבוב מתמיד, עד שהבצל שחום.
-
03.
יוצרים חתך בצד כל טבעת בשר, ממלאים כמה שאפשר בבצל מטוגן וסוגרים בקיסמים.
-
04.
מטגנים בסיר את הבשר עד שישחים, מוסיפים את המישרה, מכסים ומבשלים שעתיים על אש נמוכה.
-
05.
מוסיפים את שאר הבצל, מלח ופלפל ומבשלים מכוסה שעה נוספת.
הכנת? כאן מדרגים