מתכון כנפיים צלויות בטריאקי, דבש ושומשום | השף הלבן

כנפיים צלויות בטריאקי, דבש ושומשום

כנפיים לארוחת צהריים עם החברים

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כנפיים צלויות בטריאקי, דבש ושומשום

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 2 ק"ג כנפי עוף טריות
  • 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • שומשום קלוי
  • 1 כף דבש
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1/2 כוס טריאקי
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל בינוני, קצוץ
  • 1 מקל סלרי, קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מנקים היטב את הכנפיים משומן, נוצות וקצה כנף. שוטפים היטב במים קרים ומייבשים בנייר סופג.

  • 02.

    מעבירים את הכנפיים אל קערה ומתבלים בג'ינג'ר הקצוץ, השום הכתוש, הדבש, שמן הזית, הטריאקי, הבצל הקצוץ והסלרי הקצוץ.

  • 03.

    מערבבים היטב.

  • 04.

    מכסים ומשרים במקרר למשך 4-6 שעות לפני הצלייה.

  • 05.

    בכל שעה מערבבים את הכנפיים במרינדת הטריאקי, מכסים ומחזירים לקירור.

  • 06.

    צולים היטב מעל הגריל את הכנפיים. מפזרים מעל הכנפיים מהשומשום הקלוי ומגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(387)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.