בלינצ'ס גבינה קלאסי
בלינצ'ס הונגרי קלאסי במילוי גבינה מתוקה שכולם אוהבים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל30 מנות:
לבצק:
- 1 ליטר חלב
- 5 ביצים
- 1/2 כוס שמן
- מעט מלח
- 1/2 ק"ג קמח
- שמן לטיגון
למלית:
- 1 גבינה 5% השף הלבן
- 2 מיכלי שמנת מתוקה
- 2 מעדני קרלו וניל
- 1/2 כוס סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל חומרי הבצק היטב כך שלא יוותרו גושים.
-
02.
מחממים שמן במחבת ויוצקים כף מהבצקעם מצקת ומשטחים אותה על המחבת.
-
03.
מטגנים משני הצדדים עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג.
-
04.
המלית: מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים את הסוכר, הגבינה ואת מעדני הקרלו. מקררים במקרר כשעה.
-
05.
מורחים כף מהמלית על משטח הבלינצ'ס ומגלגלים לאורך.מומלץ לפזר למעלה אבקת סוכר.
-
06.
25pt">
-
07.
25pt; width:276pt">הנה גם מתכון למשולשי בלינצס שום־שמיר
הכנת? כאן מדרגים