בלינצ’ס במילוי קצפת אוכמניות
בלינצ'ס במילוי קצפת בגרסת פרווה, מנה אחרונה נהדרת לארוחת צהריים בשרית או כקינוח מרשים לאירוח בשעות אחר הצהריים
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל6-8 מנות:
לבלינצ’ס:
- כוס וחצי חלב סויה או מים
- 3/4 כוס קמח
- 3 ביצים (או שתי ביצים ושני חלמונים)
- 2 כפות שמן
- 1/2 כפית מלח
- כפית סוכר
- מעט שמן לטיגון
למילוי:
- מיכל (250 מ"ל) קצפת צמחית מסדרת השף הלבן
- חבילה קטנה אינסטנט פודינג בטעם וניל (80 גר’)
- 3/4 כוס מים קרים מאד
- חבילת מלית אוכמניות (400 גר’)
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים את הבלינצ’ס: מערבבים בבלנדר, מיקסר או ביד במטרפה את כל חומרי הבלילה.
-
02.
מחממים מחבת טפלון ומשמנים קלות. יוצקים כרבע כוס בלילה למחבת ובתנועה סיבובית מזיזים את המחבת עד שכל התחתית תהיה מצופה בשכבה דקיקה. מטגנים 2-3 דקות עד שמזהיב והופכים בעזרת מרית לצד שני. חוזרים על הפעולה להכנת כל הבלינצ'ס.
טיימר מופעל
-
03.
מכינים את המילוי: מקציפים את הקצפת, המים והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
-
04.
מערבבים עם מלית האוכמניות וממלאים את הבלינצ’ס - 2 כפות בכל עלה. מגלגלים לגלילות נאות, מסדרים על צלחת עם פירות העונה ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים