מלאווח במילוי גבינה
המאכל המסורתי שגם ילדים אוהבים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל1:
- מלאווח
- גבינה צהובה מגורדת
- גבינה בולגרית מפוררת
- זיתים שחורים/ירוקים חתוכים
- ביצה טרופה למריחה
- ושומשום
הוראות הכנה:
-
01.
לוקחים עלה של מלאווח מרדדים מעט, מפזרים עליו מהגבינה הצהובה והבולגרית והזיתים ממש בצורה לא סימטרית.
-
02.
מגלגלים את המלאווח וסוגרים מעט את הפינות מורחים מהביצה הטרופה ומפזרים שומשום.
-
03.
מסדרים בתבנית אפיה עם נייר פרגמנט ואופים בתנור שחומם מראש 150 מעלות כ 15 דקות עד שמתקבל צבע זהוב. ניתן להגיש עם עגבניה מגורדת, סחוג וביצה קשה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים