מתכון מלאווח במילוי גבינה | השף הלבן

מלאווח במילוי גבינה

המאכל המסורתי שגם ילדים אוהבים

מאת: חביבה אריאל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מלאווח במילוי גבינה

המרכיבים ל 1:

  • מלאווח
  • גבינה צהובה מגורדת
  • גבינה בולגרית מפוררת
  • זיתים שחורים/ירוקים חתוכים
  • ביצה טרופה למריחה
  • ושומשום

הוראות הכנה:

  • 01.

     לוקחים עלה של מלאווח מרדדים מעט, מפזרים עליו מהגבינה הצהובה והבולגרית והזיתים ממש בצורה לא סימטרית.

  • 02.

    מגלגלים את המלאווח וסוגרים מעט את הפינות מורחים מהביצה הטרופה ומפזרים שומשום.

  • 03.

    מסדרים בתבנית אפיה עם נייר פרגמנט ואופים בתנור שחומם מראש 150 מעלות כ 15 דקות עד שמתקבל צבע זהוב. ניתן להגיש עם עגבניה מגורדת, סחוג וביצה קשה.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(178)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.