פסטה ברוטב שמנת בטטה וסלמון
פסטה טעימה עם סלמון, מנה מנצחת
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 6 מנות:
- שקית אחת של פסטה מכול סוג עדיף פסטה מסולסלת
- 3 בטטות
- מיכל שמנת לבישול
- דג סלמון
- רוטב סויה
- רוטב טריאקי
- מלח
- פלפל שחור
- פפריקה
- אורגנו
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים עד שהיא רכה, אחרי שהיא רכה מסננים ושוטפים אותה.לפני שמחזרירים את הפסטה לסיר שמים את השמנת והתבלינים ומערבבים.
-
02.
לפני זה שמים בתנור דג עם רוטב הסויה והטריאקי בנוסף לקוביות בטטות. כאשר הדג לא שרוף מדי והבטטות לא שרופות מדי ושזה נראה מוכן מוציאים מהתנור, חותכים את הסלמון לקוביות.
-
03.
שמים את הסלמון והבטטות והפסטה בתוך הסיר של השמנת ומערבבים עד שזה חם. ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים