מתכון עוגת סברינה עם יוגורט | השף הלבן

עוגת סברינה עם יוגורט

מתוקים וקינוחים שכולם אוהבים – טראפלס, מוס שוקולד, בלינצ'ס, בריוש ועוד – העיקר שיהיה מתוק!

מאת: נטלי חנגל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת סברינה עם יוגורט

המרכיבים לתבניות אישיות:

לבלילה:
  • 2 כוסות יוגורט תנובה למזיגה 1.5%
  • 420 גרם קמח
  • 5 ביצים
  • 200 גרם סוכר
  • 2 כפיות סוכר וניל
לסירופ:
  • 3 וחצי כוסות מים
  • 300 גרם סוכר
  • 4 כפות תמצית רום
  • 5 כפות מי ורדים
  • 5 כפות סירופ מייפל
לקצפת:
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 4 כפות סוכר
לקישוט:
  • תותים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים יחד את כל הרכיבים לבלילה לתערובת אחידה.

  • 02.

    ממלאים תבניות אישיות משומנות במרגרינה עד 3/4 מגובה התבנית (הבלילה תופחת).

  • 03.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    מוציאים את הסברינות מתבניות האפייה כשהן הפוכות, הצד הרחב כלפי מטה.

  • 05.

    מרתיחים את כל רכיבים הסירופ יחד, מנמיכים את האש ומסמיכים מעט את הרוטב.

  • 06.

    שופכים מעל הסברינה (שהיא עדין חמה) את הסירופ, כף אחרי כף, עד שהסירופ נספג בסברינה.

  • 07.

    מקציפים שמנת מתוקה יחד עם הסוכר, מזליפים מעט אל תוך הסברינה ומעט מעליה.

  • 08.

    מקשטים מעל בתות.

הכנת? כאן מדרגים
(98)