מתכון עוגת סברינה עם יוגורט | השף הלבן

עוגת סברינה עם יוגורט

מתוקים וקינוחים שכולם אוהבים – טראפלס, מוס שוקולד, בלינצ'ס, בריוש ועוד – העיקר שיהיה מתוק!

מאת: נטלי חנגל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת סברינה עם יוגורט

המרכיבים ל תבניות אישיות:

לבלילה:
  • 2 כוסות יוגורט תנובה למזיגה 1.5%
  • 420 גרם קמח
  • 5 ביצים
  • 200 גרם סוכר
  • 2 כפיות סוכר וניל
לסירופ:
  • 3 וחצי כוסות מים
  • 300 גרם סוכר
  • 4 כפות תמצית רום
  • 5 כפות מי ורדים
  • 5 כפות סירופ מייפל
לקצפת:
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 4 כפות סוכר
לקישוט:
  • תותים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים יחד את כל הרכיבים לבלילה לתערובת אחידה.

  • 02.

    ממלאים תבניות אישיות משומנות במרגרינה עד 3/4 מגובה התבנית (הבלילה תופחת).

  • 03.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    מוציאים את הסברינות מתבניות האפייה כשהן הפוכות, הצד הרחב כלפי מטה.

  • 05.

    מרתיחים את כל רכיבים הסירופ יחד, מנמיכים את האש ומסמיכים מעט את הרוטב.

  • 06.

    שופכים מעל הסברינה (שהיא עדין חמה) את הסירופ, כף אחרי כף, עד שהסירופ נספג בסברינה.

  • 07.

    מקציפים שמנת מתוקה יחד עם הסוכר, מזליפים מעט אל תוך הסברינה ומעט מעליה.

  • 08.

    מקשטים מעל בתות.

הכנת? כאן מדרגים
(98)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.