מתכון בורקס חנדרג'ו | השף הלבן

בורקס חנדרג'ו

בורקס לא שגרתי במילוי חצילים ועגבניות

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בורקס חנדרג'ו

המרכיבים ל 12:

  • 1 חבילה (800 גרם) ריבועי בצק עלים "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על גבי האריזה
  • שמן לטיגון
  • 2 חצילים חתוכים לקוביות
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 עגבניות חתוכות לקוביות
  • מלח
  • פלפל
  • חוואייג' (תבלין תימני)
  • חלמון ביצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים קוביות חצילים עם מעט שמן למשך כמה דקות, מוסיפים בצל קצוץ אחד. לבסוף מוסיפים קוביות עגבניות (אחרי שהוצאנו מהן את המיץ) ומטגנים עוד שתי דקות.

  • 02.

    מתבלים עם מלח, פלפל ומעט חוואייג'.

  • 03.

    מחכים עד שהמלית מתקררת, ומניחים כף מילוי בתוך כל קוביית בצק עלים.

  • 04.

    סוגרים קיפולים מימין ומשמאל, מלמעלה ומטה, מורחים חלמון ביצה.

  • 05.

    מחממים מראש תנור ל-200 מעלות ואופים עד השחמה. 

הכנת? כאן מדרגים
(87)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.