כוסות קרם וניל, שברי מרנג ורוטב תותים - טעים וקל להכנה | השף הלבן

כוסות קרם וניל, שברי מרנג ורוטב תותים

אין כמו קינוחי כוסות! קל להכין אותם, והם תמיד נראים מרשים. הפעם, סידרנו לכם מתכון לכוסות קרם וניל ושברי מרנג עם רוטב תותים ביתי

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כוסות קרם וניל, שברי מרנג ורוטב תותים
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל4-6 מנות:

  • 1 שקית תותים קפואים "סנפרוסט"
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כף קורנפלור מומסת בשתי כפות מים
  • 2 חבילת תחתיות מרנג מוכנות
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1 כוס חלב
  • 1 שקית אבקת פודינג אינסטנט וניל
  • לקישוט: עלי נענע

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר מניחים 1/2 כוס סוכר, כפית תמצית וניל ושקית פירות יער

  • 02.

    מבשלים תוך כדי ערבוב כ- 8 דקות ומוסיפים את הקורנפלור המומס במים. מערבבים עד להסמכה ומסירים מהאש לצינון.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 03.

    מקציפים בקערה את השמנת עם כפית תמצית וניל, חלב ופודינג וניל עד לקרם יציב.

  • 04.

    מניחים שברי מרנג בכוס הגשה, מניחים קרם וניל ומעל רוטב פירות יער, חוזרים על הפעולה עם שברי מרנג קרם נוסף ורוטב פירות יער.

  • 05.

    מקשטים בעלי נענע, מגישים קר

  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(2)