ראפ טורטיה במחבת
טרנד הטורטיה כאן כדי להישאר! קבלו מתכון קל, מהיר וטעים במיוחד לראפ טורטיה עם פסטרמה, רוטב פיצה, ירקות ונאצ'וס!
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דרור עינב
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל2 מנות:
- 2 טורטיות גדולות
- 5 פרוסות פסטרמה "טירת צבי" חצויות לחצאים
- 1/2 כוס רוטב פיצה
- 1/2 כוס נאצ'וס
- 1 בצל סגול קצוץ דק
- 1 פלפל ירוק מתוק חתוך לקוביות קטנות
- 3 פטריות שמפיניון קצוצות
- 2 כפות מיונז
- לטיגון: 3 כפות שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
מורחים על מחצית טורטייה מיונז ועל החצי השני רוטב פיצה
-
02.
מניחים על מחצית טורטייה בצל סגול ומעל 3 חצאי פסטרמה
-
03.
מניחים פטריות, פלפל ושברי נאצ'וס ומקפלים
-
04.
מחממים מחבת עם שמן זית ומניחים את הטורטייה המקופלת.
-
05.
צולים כ-3 דקות מכל צד
טיימר מופעל
-
06.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים