תותים במילוי עוגת גבינה
עוגת גבינה ותותים אינסייד אאוט! דרך מיוחדות וטרנדית להכין עוגת גבינה ותותים בכמה דקות של עבודה. עוד מתכון מוצלח ומיוחד מהטיקטוק של השף הלבן
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות

צילום: נטע ליבנה
עיצוב: נטע ליבנה
המרכיבים ל 10-12 יחידות:
- ½ קילו תותים טריים
- 1 גביע (225 גרם) גבינת נפוליאון בטעם טבעי
- 2 כפות אבקת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
לקישוט:
- עוגיות מפוררות (מכל סוג שאוהבים)
גודל תבנית: תבנית תנור
הוראות הכנה:
-
01.
שוטפים את התותים ומסירים את העלים. בעזרת כפית יוצרים חור בחלק העליון של התותים.
-
02.
מכינים את המילוי: מערבבים גבינת נפוליאון, אבקת סוכר ותמצית וניל.
-
03.
מעבירים את המילוי לשקית זילוף.
-
04.
מזלפים מהמילוי למרכז כל תות ומניחים בצלחת הגשה.
-
05.
מקשטים את התותים בעוגיות מפוררות ומגישים.
-
06.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים