תותים במילוי עוגת גבינה - טעים וקל להכנה | השף הלבן

תותים במילוי עוגת גבינה

עוגת גבינה ותותים אינסייד אאוט! דרך מיוחדות וטרנדית להכין עוגת גבינה ותותים בכמה דקות של עבודה. עוד מתכון מוצלח ומיוחד מהטיקטוק של השף הלבן

מאת: נטע ליבנה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
תותים במילוי עוגת גבינה
צילום: נטע ליבנה עיצוב: נטע ליבנה

המרכיבים ל 10-12 יחידות:

  • ½ קילו תותים טריים
  • 1 גביע (225 גרם) גבינת נפוליאון בטעם טבעי
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
לקישוט:
  • עוגיות מפוררות (מכל סוג שאוהבים)
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוטפים את התותים ומסירים את העלים. בעזרת כפית יוצרים חור בחלק העליון של התותים.

  • 02.

    מכינים את המילוי: מערבבים גבינת נפוליאון, אבקת סוכר ותמצית וניל.

  • 03.

    מעבירים את המילוי לשקית זילוף.

  • 04.

    מזלפים מהמילוי למרכז כל תות ומניחים בצלחת הגשה.

  • 05.

    מקשטים את התותים בעוגיות מפוררות ומגישים.

  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(11)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.