טוסט אלטרנטיבי פיקנטי עם פלפלים ובלסמי
אוהבים חריף ומתגעגעים לטוסט כיפי וטעים? זה המתכון בשבילכם! השף עומר מילר סידר לכם טוסט מעולה ופיקנטי עם הצהובה החדשה של תנובה ALTERNATIVE

המרכיבים ל יחידה אחת:
- 2 פרוסות לחם מכל סוג שאוהבים (לחם קסטן מומלץ כאן במיוחד)
- 1.5 כפות ממרח פלפלים קלויים
- 4 פרוסות צהובה קלאסית "תנובה ALTERNATIVE"
- 2 רצועות פלפלים קלויים
- בלסמי מצומצם
- 10 עלי אורגנו טריים
- פלפל חריף חתוך לטבעות
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
מורחים על פרוסות הלחם שכבה נדיבה של ממרח פלפלים קלויים
-
02.
מניחים על פרוסת הלחם הראשונה 2 פרוסות צהובה ועליה את רצועות הפלפלים הקלויים, טבעות הפלפל החריף ועלי האורגנו. מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם ומזלפים מעט בלסמי מצומצם.
-
03.
מניחים 2 פרוסות צהובה נוספות וסוגרים עם פרוסת הלחם השנייה.
-
04.
מעבירים את הכריך לטוסטר (על חום בינוני גבוה). מכניסים את הטוסט בעדינות ולאחר כדקה מבצעים לחיצה מהודקת.
-
05.
כעבור 4-6 דקות, כשהטוסט זהוב, מוציאים אותו ומניחים על צלחת או קרש חיתוך. ממתינים כדקה וחוצים ל-2 בעזרת סכין חדה. בתיאבון!
טיימר מופעל
הידעת?
הטיפ של עומר לטוסט קריספי: מומלץ להשפריץ מעט מים (בעזרת שפריצר) על הצד החיצוני של פרוסות הלחם ממש רגע לפני ההכנסה לטוסטר. זה יסייע ללחם לקבל שכבה זהובה וקראסטית במיוחד