שקשוקת אלפרדו עם שמנת ופרמזן | השף הלבן

שקשוקת אלפרדו עם שמנת ופרמזן

רוצים לגוון את השקשוקה הקבועה? בואו להכין את המתכון המעולה של טיקטוק תנובה לשקשוקת אלפרדו עשירה עם שמנת ופרמזן

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שקשוקת אלפרדו עם שמנת ופרמזן
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל 3-4 מנות:

  • כרישה בינונית
  • פטריות מסוגים שונים (שמפיניון פורטבלו ושימג'י)
  • 350 מ"ל שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
  • 5 ביצים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • כפית אבקת שום
  • רבע כפית אגוז מוסקט
  • ½ חבילה (100 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוץ
  • לטיגון: שמן זית או חמאה

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הכרישה לחצאי טבעות ומטגנים עם מעט שמן או חמאה עד שהכרישה הופכת שקופה.

  • 02.

    במקביל, מורידים את הרגליים של פטריות השמפניון והפורטובלו.

  • 03.

    מוסיפים את הפטריות למחבת ומטגנים למשך כ- 3 דקות

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 04.

    מוסיפים את השמנת והתבלינים. שוברים פנימה את הביצים וסוגרים עם מכסה למשך כ- 5 דק.

  • 05.

    מורידים מהאש, מוסיפים גבינת פרמזן מגוררת ומעט פטרוזיליה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.