מוקפץ תאילנדי עם טופו - טעים וקל להכנה | השף הלבן

מוקפץ תאילנדי עם טופו

הכי קלאסי, הכי טעים: מוקפץ תאילנדי עם טופו והמון ירקות שאי אפשר שלא לאהוב! מתכון מעולה לכל מי שמחפש מתכון קליל וטעים ולהתנסות לראשונה עם טופו

מאת: שקמה יעקבי
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: שקמה יעקבי עיצוב: שקמה יעקבי

המרכיבים ל3 מנות:

  • 2-3 כפות שמן
  • 1 חבילה (300 גרם) טופו בטעם טבעי "תנובה ALTERNATIVE"
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
  • 2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
  • ¼ כרוב חתוך לרצועות דקות
  • 2 שיני שום כתושות
  • 100 גרם אטריות אורז מבושלות על פי ההוראות שעל החבילה
  • ¼ כוס רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
להגשה:
  • חופן בוטנים מרוסקים
  • חופן כוסברה קצוצה
  • גבעול בצל ירוק חתוך לטבעות
  • פלח לימון
גודל תבנית: סיר ווק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים ווק עם שמן

  • 02.

    בוצעים את הטופו עם הידיים לחתיכות בגודל בינוני ומטגנים עד להזהבה

  • 03.

    מוסיפים את הירקות והשום הכתוש ומקפיצים עד שהירקות מתרככים

  • 04.

    מוסיפים את אטריות האורז והרטבים ומערבבים כ-2-3 דקות

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 05.

    מעבירים את המוקפץ לצלחות הגשה ומפזרים מעל כוסברה, בצל ירוק ובוטנים

  • 06.

    מגישים מיד עם יחד עם פלח לימון

  • 07.

    בתאבון!

הידעת?

טיפ: בציעת הטופו לחתיכות תעניק לו מראה מיוחד יותר במנה

הכנת? כאן מדרגים
(32)