מוקפץ תאילנדי עם טופו
הכי קלאסי, הכי טעים: מוקפץ תאילנדי עם טופו והמון ירקות שאי אפשר שלא לאהוב! מתכון מעולה לכל מי שמחפש מתכון קליל וטעים ולהתנסות לראשונה עם טופו
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: שקמה יעקבי
עיצוב: שקמה יעקבי
המרכיבים ל3 מנות:
- 2-3 כפות שמן
- 1 חבילה (300 גרם) טופו בטעם טבעי "תנובה ALTERNATIVE"
- 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
- 2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
- ¼ כרוב חתוך לרצועות דקות
- 2 שיני שום כתושות
- 100 גרם אטריות אורז מבושלות על פי ההוראות שעל החבילה
- ¼ כוס רוטב סויה
- 2 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
להגשה:
- חופן בוטנים מרוסקים
- חופן כוסברה קצוצה
- גבעול בצל ירוק חתוך לטבעות
- פלח לימון
גודל תבנית: סיר ווק
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים ווק עם שמן
-
02.
בוצעים את הטופו עם הידיים לחתיכות בגודל בינוני ומטגנים עד להזהבה
-
03.
מוסיפים את הירקות והשום הכתוש ומקפיצים עד שהירקות מתרככים
-
04.
מוסיפים את אטריות האורז והרטבים ומערבבים כ-2-3 דקות
טיימר מופעל
-
05.
מעבירים את המוקפץ לצלחות הגשה ומפזרים מעל כוסברה, בצל ירוק ובוטנים
-
06.
מגישים מיד עם יחד עם פלח לימון
-
07.
בתאבון!
הידעת?
טיפ: בציעת הטופו לחתיכות תעניק לו מראה מיוחד יותר במנה
הכנת? כאן מדרגים