מתכון מילקשייק פטל שחור ואוראו - מהיר וקל להכנה | השף הלבן

מילקשייק פטל שחור ואוראו

הפעם, הכנו לכם מילקשייק פטל ואוראו עם איזון טעמים מעולה. טיפ: למקרם קרמי ומפנק, תוסיפו שמנת למרכיבי המילקשייק האהוב עליכם

מאת: סבינה ולדמן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון מילקשייק פטל שחור ואוראו
צילום: בן יוסטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4 מנות:

למילקשייק:
  • חצי כוס פטל שחור טרי
  • 2 כפות ריבת פטל שחור או אוכמניות
  • 1 כוס גלידה וניל
  • 4 עוגיות אוראו
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 10% "השף הלבן"
  • 1 כוס חלב
להגשה:
  • 1/2 מיכל (125 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1 כף מייפל
  • 1/2 כוס פטל שחור טרי

הוראות הכנה:

  • 01.

    בבלנדר מניחים את כל רכיבי השייק וטוחנים למרקם גרגרי. מחלקים לכוסות.

  • 02.

    מקציפים את השמנת עם המייפל למרקם רך אך יציב ומניחים 2 כפות מעל השייק. מעטרים בפטל ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(6)