טוסט "תפוח אדמה" שילדים מאוד אוהבים – ללא גלוטן | השף הלבן

טוסט "תפוח אדמה" מהדרין ללא גלוטן

מתכון של אינס ינאי לטוסט מדליק ללא גלוטן על בסיס תפוחי אדמה. את הטוסט הזה צולים על מחבת פסים

טוסט מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טוסט
צילום: אפיק גבאי עיצוב: בלוג "תיק אוכל"

המרכיבים ל4:

  • 4 תפוחי אדמה גדולים - מבושלים קלופים ומעוכים לפירה
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס קמח תירס
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 20 גרם חמאת "תנובה" מומסת
  • 200 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • שמן קנולה לצלייה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים היטב את תפוחי האדמה עם הביצה המלח, הפלפל, החמאה וקמח התירס.

  • 02.

    לוקחים כ- 2 כפות, יוצרים ריבוע קטן שטוח ומניחים על מגש מרופד נייר אפייה.

  • 03.

    מפזרים במרכז פתיתי מוצרלה.

  • 04.

    וסוגרים עם עוד מלית תפוחי אדמה כך שנוצר מרובע קטן ממולא גבינה.

  • 05.

    חוזרים על הפעולה עם שאר המסה, מפזרים מעל קמח תירס ומכניסים למקרר ל- 10 דקות .

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 06.

    משמנים היטב מחבת פסים ומניחים את הריבועים, מחכים כ- 4-5 דקות והופכים לצד השני.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 07.

    מגישים חם בליווי ירקות או סלט ליד.

הכנת? כאן מדרגים
(4)