מתכון פאי יוגורט ופירות יער ללא אפייה לחג השבועות | השף הלבן

פאי יוגורט ופירות יער ללא אפייה

אחד המתכונים המפתיעים שתתקלו בהם! פאי קליל ומיוחד שמכינים ללא אפייה עם קלתית שעשויה מברנפלקס וקרם טעים שמכינים מיוגורט ופירות יער

מאת: מיכל לוי אלחלל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4-5 מנות:

לקלתית:
  • 200 גרם ברנפלקס
  • 90 גרם חמאה מומסת
  • 2 כפות סוכר
לקרם יוגורט ופירות יער:
  • 2 גביעים (400 מ"ל) יוגורט BIO תנובה
  • 1/3 כוס (70 גרם) סוכר
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
  • 1 שקית אינטסנט פודינג וניל
  • 1 כוס פירות יער קפואים "סנפרוסט"
גודל תבנית: תבנית פאי בקוטר 24

הוראות הכנה:

  • 01.

    לקלתית: למעבד מזון מכניסים את הברנפלקס וטוחנים עד לקבלת פירורים דקים. מוסיפים חמאה מומסת וסוכר ומעבדים יחד עד לקבלת בצק פירורי.

  • 02.

    מעבירים את בצק הפירורים לתבנית ומהדקים לבסיס ולדפנות באופן אחיד. מעבירים למקפיא עד לשימוש.

  • 03.

    למילוי: בקערת מיקסר מקציפים את השמנת עם הפודינג במהירות גבוהה כ-2 דקות עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים לקערה את היוגורט והסוכר ומקציפים כדקה במהירות נמוכה.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

    מקפלים לתוך הקרם את פירות היער וממלאים את הקלתית. מצננים 1/2 שעה לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.