דונאטס במילוי יולו
דונאטס במילוי מפנק של יולו. אם כבר מכינים דונאטס אל תוותרו על הדונאטס-הולס! שומרים את עיגולי הבצק הקטנים, מטגנים אותם עד להזהבה ומגלגלים בסוכר וקינמון
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
עיצוב: נעמה רן
המרכיבים ל 20 דונאטס:
לדונאטס:
- 2 ביצים גדולות
- 3/4 כוס (150 גרם) סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 60 גרם חמאה, מומסת
- 3/4 כוס (180 מ"ל) בירה לבנה, קרה או בטמפרטורת החדר
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 3 כוסות (500 גרם) קמח תופח
שמן לטיגון עמוק
למילוי:
1 גביע מעדן יולו, לבחירתכם
גודל תבנית: סיר
הוראות הכנה:
-
01.
טורפים בקערה ביצים, סוכר, חמאה, בירה ומלח. מוסיפים קמח ומערבבים במזלג לקבלת בצק מעט גושי וקצת דביק. מקמחים היטב את משטח העבודה ומעבירים אליו את הבצק. מרדדים לעלה בעובי -1/2 1 ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר 5-6 ס"מ. מניחים בצד עד לחימום השמן.
-
02.
מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק. מטגנים את הסופגניות כדקה וחצי מכל צד, עד הזהבה ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
-
03.
חוצים את הסופגניות לרוחבן, מורחים יולו וסוגרים. בוזקים אבקת סוכר ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים