קאצ׳ו אה פפה
בואו לגוון את מתכוני הפסטה הקבועים שלכם עם מתכון לקאצ'ו אה פפה – פסטה ברוטב גבינה ופלפל שחור שמכינים בקלי קלות. מתכון מושלם לארוחת ערב או צהריים זוגית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נועה קנריק
המרכיבים ל 2:
- 140 גרם חמאה
- 500 גרם ספגטי
- 2 כפיות מלח גס
- 2 כפיות גדושות פלפל שחור גרוס
- 200 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הספגטי ומסננים. שומרים 6 כפות ממי הבישול
-
02.
מחממים מחבת עם חמאה עד להמסה
-
03.
מוסיפים מלח ופלפל ומי בישול, מוסיפים 100 גרם פרמזן ואת הספגטי ומערבבים
-
04.
מגישים מיד עם גבינת פרמזן מגוררת מעל
הכנת? כאן מדרגים