מתכון נאצ׳וס וגבינת מנצג׳ו
כולם אוהבים נאצ'וס! סידרנו לכם שדרוג למאכל האהוב, שלדעתנו יוצר את הביס המושלם: נאצ'וס, סלסלת עגבניות פיקנטית וגבינת מנצ'גו בעלת טעם עדין ומרקם קרמי.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 2:
- 1 חבילת נאצ'וס
- 150 גרם גבינת מנצ'גו "COLLECTION"
לסלסה:
- 1/2 בצל קטן
- 2 עגבניות בשלות
- 1-2 ס"מ פלפל ירוק חריף
- קורט מלח
- שן שום קלופה
גודל תבנית: קערה
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים את הסלסה: בעזרת מעבד מזון ידני, טוחנים ביחד את כל חומרי הסלסה למרקם מעט גס. מעבירים לצלוחית הגשה.
-
02.
חותכים את פלח גבינת המנצ'גו למקלות ומעבירים לקרש הגשה.
-
03.
מגישים יחד נאצ'וס – משלבים בכל ביס נאצ'וס, גבינה וסלסת עגבניות.
הכנת? כאן מדרגים