פסטה אבוקדו ופרמזן
מתכון של אינס ינאי לספגטי עם רוטב אבוקדו קרמי ועשיר בטעמים, בוטנים קלויים וגבינת פרמזן
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי
עיצוב: בלוג "תיק אוכל"
המרכיבים ל2-3:
- 400 גרם ספגטי
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 אבוקדו גדול רך
- 3 כפות מיץ לימון טרי
- 1 כפית קליפת לימון מגוררת
- 50 גרם בוטנים קלופים
- 5 כפות שמן זית
- 1/2 כוס עלי בזיליקום ואורגנו, ללא הגבעולים
להגשה:
- 60 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- 2 כפות בוטנים קלויים
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הספגטי בהתאם להוראות היצרן ומסננים ממי הבישול.
-
02.
במחבת עם כף שמן זית קולים את הבוטנים כ- 3 דקות. חשוב לערבב קלות לאורך הקלייה כדי שלא ישרפו. מפרידים בצד שתי כפות מהבוטנים הקלויים לקישוט המנה בסוף.
טיימר מופעל
-
03.
מעבירים את תכולת המחבת עם שאר מרכיבי המתכון (מלבד הספגטי והפרמזן) אל מעבד המזון.
-
04.
טוחנים למחית חלקה.
-
05.
מערבבים את המחית עם הספגטי.
-
06.
מגישים עם פרמזן ושארית הבוטנים קלויים מעל.
הכנת? כאן מדרגים