פאי שוקולד פקאן חלומי מ – 4 מרכיבים בלבד! | השף הלבן

פאי שוקולד פקאן מ – 4 מרכיבים

שילוב מנצח של שוקולד ופקאן בפאי מפתיע במיוחד. קל להכנה, חגיגי ומרשים.

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאי שוקולד פקאן מ – 4 מרכיבים
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 8:

  • 1 חבילה (4950 גרם) בצק פריך למאפים מתוקים "מעדנות" מופשרת לפי ההוראות שעל גבי האריזה
למלית:
  • 200 גרם שוקולד מריר 60%
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק
לקישוט:
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן שלמים
גודל תבנית: תבנית פאי בקוטר 22 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

        מפשירים את הבצק בהתאם להוראות על האריזה.

  • 02.

        מעבירים את הבצק לתבנית הפאי, מהדקים בעדינות לדפנות וחותכים את שאריות בצק.

  • 03.

        מקפיאים את התבנית במשך 30 דקות ובינתיים מחממים את התנור ל- 170 מעלות.

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 04.

        מוציאים מהמקפיא ואופים 20-25 דקות או עד שהבצק זהוב מכל הצדדים.

    טיימר מופעל

    00:25:00
  • 05.

        מוציאים ומצננים.

  • 06.

        בקערה מתאימה למיקרוגל ממיסים את השוקולד עם השמנת המתוקה עד להמסה מלאה.

  • 07.

        מוסיפים את הפקאנים הקצוצים, מערבבים ומעבירים לתבנית הפאי האפויה לשכבה אחידה.

  • 08.

        מסדרים את הפקאנים השלמים מסביב לפאי לקישוט ומעבירים לשעתיים למקרר להתייצבות.  

הכנת? כאן מדרגים
(13)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.