מאפינס תירס וזיתים טבעוני
פיתרון טעים ומזין לארוחת ערב מאפינס תירס וזיתים שמקבלים מרקם משגע בזכות השימוש במעדן סויה BIO בטעם טבעי.

המרכיבים ל 12 מאפינס:
- ½1 כוסות קמח תופח (ניתן לשלב גם קמחים אחרים ביחס של 1:1)
- 1 גביע מעדן סויה BIO בטעם טבעי "תנובה"
- 1/2 כוס משקה סויה "תנובה"
- 1/2 כוס שמן
- 1 כף חומץ תפוחים
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
- 1/2 כוס גרגירי תירס
- 1/2 כוס זיתים ירוקים מגולענים, חתוכים לטבעות
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים תבנית מאפינס שמשומנת קלות או עם מנג'טים.
-
02.
בקערה גדולה שמים קמח תופח, מלח ואבקת סודה לשתייה ומערבבים קלות.
-
03.
בקערה נפרדת מערבבים מעדן סויה BIO בטעם טבעי, משקה סויה, שמן וחומץ תפוחים לתערובת אחידה.
-
04.
מוסיפים את המרכיבים הרטובים ליבשים ומערבבים רק עד שכל הקמח נטמע בתערובת. מוסיפים תירס וזיתים ומערבבים שוב.
-
05.
ממלאים את השקעים בתבנית המאפינס עד כ-3/4 גובה. אופים 30-35 דקות עד שהמאפינס מזהיבים וקיסם שננעץ בהם יוצא יבש.
טיימר מופעל