פסטת קיץ ללא בישול עם טופו, עגבניות וזיתים | השף הלבן

פסטת קיץ עם טופו, עגבניות וזיתים

מתכון לפסטה קייצית נפלאה! סוד קסמה של מנת הפסטה הנהדרת הזו הוא בחיתוך קטן-קטן של המרכיבים

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה עם טופו עגבינות וזיתים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 2-3:

  • 1 חבילה (300 גרם) טופו בטעם טבעי "תנובה", חתוך לקוביות קטנטנות או מגורר גס
  • 4-5 שיני שום קצוצות דק דק
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • מלח, פלפל
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כוסות עגבניות שרי בצבעים שונים חתוכות לרבעים
  • 1/2 כוס זיתים מגולענים קצוצים דק
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
  • 250 גרם פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן, מסוננת

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערה טופו, שום, חומץ, מלח, פלפל ו-2 כפות שמן זית. מערבבים ומשהים 10-15 דקות.

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 02.

    מצרפים את שאר המרכיבים כולל הפסטה, מערבבים, מוסיפים שמן זית ומלח ופלפל לפי הצורך, מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.