סטייק כרובית מוקרם עם בשמל שום ותימין
כרובית, הירק הטרנדי במסעדות העונה. הנה גרסה ביתית נפלאה לתוספת טעימה לארוחה חלבית עם הירק הכי לוהט במקרר
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 4-6:
- 1 כרובית נקייה
- תימין
- מלח, פלפל, אגוז מוסקט
- 1 מיכל (200 מ"ל) רוטב בשמל קלאסי "השף הלבן"
- 6 שיני שום פרוסות
- 3 כפות פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת קולקשן
הוראות הכנה:
-
01.
ממלאים סיר במים רותחים מומלחים ומבשלים את הכרובית בשלמותה כ 7 דקות עד שהיא מתרככת אך עדין מוצקה. פורסים לפרוסות בעובי 2 ס"מ ומניחים בתבנית מרופדת נייר אפיה.
טיימר מופעל
-
02.
מחממים תנור ל 200 מעלות. בוזקים על פרוסות הכרובית מלח, פלפל, אגוז מוסקט ותימין. יוצקים בשמל, מפזרים עליו פרוסות שיני שום ופרמזן. אופים כ 25 דקות עד השחמה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים