מתכון לטארטלטים ממולאים פירות יער | השף הלבן

טארטלטים ממולאים פירות יער

טארטים אישיים ממולאים בכל פרי שתבחרו. בזכות שימוש בבצק פריך מוכן ההכנה מקוצרת וקלה

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
צילום: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל 8-10:

לבצק:
  • 1 חבילה (900 גרם) בצק פריך מתוק "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
למילוי פרי:
  • 2 חבילות (600 גרם) פירות יער "סנפרוסט"
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • ½ כוס סוכר
  • ¼ כפית קינמון
לשכבת הגבינה:
  • 250 גרם גבינה לבנה תנובה 9%
  • 1 כפית תמצית וניל
  • גרידה מלימון שלם
  • 2 כפות קורנפלור
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 2 ביצים
גודל תבנית: תבניות עגולות בקוטר 10 ס"מ (אפשר ח"פ)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.

  • 02.

    מרפדים את תבניות הטארטלטים בבצק, ומהשאריות מכינים קישוטים בעזרת קורצני עוגיות.

  • 03.

    מעבירים את התבניות לקירור במקפיא בזמן שמכינים את המילוי. את הקישוטים שומרים על מגש מרופד בנייר אפייה במקרר או במקפיא.מילוי:

  • 04.

    מפשירים את פירות היער במסננת כעשרים דקות. מערבבים את כל חומרי המילוי ומעבירים שוב למסננת להפטר מעודפי הנוזלים.קרם גבינה:

  • 05.

    בקערה גדולה טורפים היטב גבינה, קורנפלור, אבקת סוכר, גרידת לימון ותמצית וניל. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב. שומרים במקרר עד השימוש.הרכבה ואפייה:

  • 06.

    מוציאים את תבנית הטארט מהמקפיא, ממלאים בשכבת גבינה (2-3 כפות) ועליה מניחים ממילוי הדובדבנים. מקשטים בצורות הבצק שהכנו. אופים 35-40 דקות או עד שהקישוטים זהובים במרכז והטארט שחום בצדדים.טיפ:הכינו עוגיות קטנות מכל שאריות הבצק ואפו אותן על תבנית מרופדת בנייר אפייה, בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ8-12 דקות עד שהן מזהיבות. פזרו עליהן אבקת סוכר לפני ההגשה!

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.