מתכון קליל לעוגת לימון טבעונית מנוקדת בפרג | השף הלבן

עוגת לימון טבעונית מנוקדת בפרג

רכה ולימונית במינימום עבודה, נהדרת עם משקה חם או כמשלוח מנות

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת לימון טבעונית מנוקדת בפרג
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 10:

  • 1 מיכל מעדן סויה BIO תנובה ALTERNATIVE
  • 2 כפות מים
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 1 כפית גרידת לימון
  • 1 כף חומץ
  • 1/3 כוס שמן
  • 1/3 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 1 כוס (140 גרם) קמח תופח
  • 1 כף פרג לא טחון
לציפוי:
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 3 - 2 כפות משקה קוקוס שקדים תנובה ALTERNATIVE
גודל תבנית: אינגלישקייק או תבנית עגולה 18-20 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 170 מעלות. טורפים את המרכיבים לפי סדר הופעתם לעיסה אחידה. יוצקים לתבנית משומנת ואופים כ 30 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 02.

    מערבבים אבקת סוכר וחלב שקדים לקרם חלק ויוצקים על העוגה המצוננת.

הכנת? כאן מדרגים
(4)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.