לב קרמשניט | השף הלבן

לב קרמשניט

הקינוח הרומנטי האולטימטיבי. בואו ללמוד להכין לב קרמנשניט מלא באהבה ודברים טובים

מאת: יונית צוקרמן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לב קרמשניט
צילום: יונית צוקרמן

המרכיבים ל 1:

  • 2 כפות פודינג וניל
  • 1 חבילה (600 גרם) בצק עלים חמאה "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
  • 50 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1 כוס חלב "תנובה"

הוראות הכנה:

  • 01.

       פורסים על משטח העבודה את גליל הבצק המופשר וקורצים מתוכו 3 לבבות.

  • 02.

       מניחים את הלבבות בתבנית ואופים בתנור 170 מעלות עד הזהבה. בסיום האפייה מצננים.הכנת הקצפת:

  • 03.

    מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והפודינג וניל עד לקבלת קרם יציב.

  • 04.

    מניחים לב ראשון על צלחת הגשה ומזלפים מעל קרם.

  • 05.

    מניחים לב שני מעל שכבת הקרם ומעל מזלפים עוד פעם קרם.

  • 06.

    מניחים לב שלישי ומזלפים רק במסגרת שלו מהקרם.

  • 07.

    את מרכז המאפה מקשטים בתותים שוקולדים וכו' 

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.