לב קרמשניט
הקינוח הרומנטי האולטימטיבי. בואו ללמוד להכין לב קרמנשניט מלא באהבה ודברים טובים
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: יונית צוקרמן
המרכיבים ל 1:
- 2 כפות פודינג וניל
- 1 חבילה (600 גרם) בצק עלים חמאה "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
- 50 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
- 1 כוס חלב "תנובה"
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים על משטח העבודה את גליל הבצק המופשר וקורצים מתוכו 3 לבבות.
-
02.
מניחים את הלבבות בתבנית ואופים בתנור 170 מעלות עד הזהבה. בסיום האפייה מצננים.הכנת הקצפת:
-
03.
מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והפודינג וניל עד לקבלת קרם יציב.
-
04.
מניחים לב ראשון על צלחת הגשה ומזלפים מעל קרם.
-
05.
מניחים לב שני מעל שכבת הקרם ומעל מזלפים עוד פעם קרם.
-
06.
מניחים לב שלישי ומזלפים רק במסגרת שלו מהקרם.
-
07.
את מרכז המאפה מקשטים בתותים שוקולדים וכו'
הכנת? כאן מדרגים