מרק ברוקולי, אפונה ושקדים טבעוני

בחג הזה נהנים ממרק טבעוני ירוק עשיר בדברים טובים

מאת: חגי לפלר
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 1 סיר :

  • כף ג'ינג'ר מגורד
  • 2 כוסות משקה שקדים תנובה אלטרנטיב
  • כוס מים
  • 2 כפות שמן זית
  • חופן שקדים מולבנים
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח פלפל
  • 1 שקית ברוקולי מופשר "סנפרוסט"
  • 3 כוסות אפונה ירוקה קפואה "סנפרוסט"
  • שורש פטרוזיליה קלוף ופרוס לפרוסות
  • 5 גבעולים של סלרי קצוץ
  • צרור קטן של עלי בזיליקום
  • צרור קטן של עלי כוסברה
  • 5 שיני שום כתושות

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר גדול מטגנים את הג'ינג'ר והשום בשמן הזית כ -2-3 דקות על אש נמוכה.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 02.

    מוסיפים את שאר הרכיבים לסיר ומטגנים כ 10 דקות.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 03.

    מוציאים 3/4 מתכולת הסיר למעבד מזון ומוסיפים את 2 כוסות משקה השקדים.

  • 04.

    טוחנים היטב, משיבים לסיר, מוסיפים כוס מים ומבשלים על אש נמוכה כ חצי שעה.

  • 05.

    לפני ההגשה קולים על מחבת את השקדים מגישים כל מנה עם מעט שקדים קלויים, עלי כוסברה ובזיליקום.

הכנת? כאן מדרגים
(7)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.