פלאפל ברוקולי | השף הלבן

פלאפל ברוקולי

פלאפל ברוקולי? יש דבר כזה והוא מושלם

מאת: דפנה מיכאל
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פלאפל ברוקולי
צילום: דפנה מיכאל

המרכיבים ל 4-5 מנות:

  • 300 גר' חומוס הדס (הקטן) מושרה
  • 2 בצלים
  • 6 שיני שום גדולות
  • חצי חפיסה פטרוזיליה
  • 3/4 כף מלח
  • כף כמון
  • כפית פלפל שחור
  • חצי כפית או יותר שבבי צ'ילי חריף
  • 2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות
  • 3-5 כפות פירורי לחם
  • 300 גר' פתיתי ברוקולי סנפרוסט

הוראות הכנה:

  • 01.

    משרים את החומוס 24-36 שעות במים (אפשר במקרר)- אידיאלי להשרות כ- 36 שעות.

  • 02.

    מחליפים את המים כמה פעמים במהלך ההשרייה. מסננים היטב.

  • 03.

    מעבירים למעבד מזון את החומוס,בצל,שום,פטרוזיליה ולחם.

  • 04.

    טוחנים לתערובת אחידה וחלקה.

  • 05.

    משלבים את התבלינים .

  • 06.

    מוסיפים גם את פתיתי הברוקולי ופירורי הלחם.

  • 07.

    מערבבים היטב לתערובת אחידה, אם נראית רטובה ניתן להוסיף

  • 08.

    מעט פירורי לחם.

  • 09.

    מחממים סיר קטן עם שמן עמוק.

  • 10.

    מטגנים עד להזהבה יפה.

  • 11.

    מכינים את כל התוספות שלכם לפאלפל- טחינה , סלט וכל מה שאוהבים

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.